fbpx

 

Pilot Membership

Wil jij je verbinden met gelijkgestemde vrouwen en elkaar naar the next level tillen? Wil jij leren over online marketing en hoe je meer mensen kunt bereiken? Join the Femmely!

Alleen in de maand december kun je kiezen voor het Pilot Membership. Dit houdt in dat je als één van de eersten vanaf nu tot en met 30 juni 2019 toegang krijgt tot het online platform zodat je gelijk met andere vrouwen kunt connecten. Vanaf januari zullen er ook verschillende (online) marketing trainingen te vinden zijn binnen het platform.

Het online platform is een plek waar jij andere vrouwen leert kennen, elkaar vragen kunt stellen, samenwerkingen kunt aangaan én waar je praktische tips krijgt over hoe je met online marketing jouw ideale doelgroep kunt bereiken. Dit alles zodat we met zijn allen nog veel meer mensen kunnen bereiken en de wereld een stukje mooier te maken.

Waarom zou je je nu al aan willen melden?

Speciaal voor degenen die zich aanmelden voor het Pilot Membership, zijn er hele leuke extra’s!

Oh, en alleen in december betaal je slechts €33 (incl. btw) voor het Pilot Membership. Hierna zal het abonnement €13 (excl. btw) per maand kosten, wat neerkomt op €94 (incl. btw) voor een half jaar. Een eigen profielpagina en vermelding van events & workshops zijn dan niet inbegrepen.

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Start nu

Wanneer je nu al aan de pilot meedoet ontvang je binnen 24 uur je inloggegevens voor het platform, zodat je gelijk aan de slag kunt en je vooral kunt verbinden met andere vrouwen. Vanaf januari komen er online marketing trainingen live.

Eigen profiel

Exclusief voor iedereen die meedoet aan de pilot: je krijgt je eigen profielpagina op de website! Hier kun je vertellen wie je bent en wat je doet en kun je natuurlijk links plaatsen naar je eigen website en/of social media kanalen.

Events/workshops

Voor iedereen die meedoet aan de pilot: je krijgt ruimte om jouw fantastische events en workshops te plaatsen, zo worden jij en je workshops nog beter vindbaar! Hoe leuk als we straks alles van ons overzichtelijk bij elkaar hebben?

Pilot Membership

Heb jij zin om samen te groeien en elkaar te versterken in al het moois wat wij doen? Wil jij er vanaf het begin van Femmely bij zijn en een half jaar lang ontzettend veel leren?

Zorg dan dat je je zo snel mogelijk – maar in ieder geval voor 31 december – aanmeldt voor het Pilot Membership en betaal nu maar €33 in plaats van €94.

Femmely Members tot nu toe

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X