fbpx

Over Willemijn Buijn

-Ambassador van FEMMELY-

Hi, ik ben Willemijn Buijn! Ik leef op intuïtie, altijd al gedaan, maar sinds een paar jaar echt bewust.

Na drie banen (hotelmanager, accountmanager sales en het onderwijs) en 16 jaar verder, kwam ik er twee jaar geleden achter dat ik heel intuïtief leef. Nadat ik de acht weekse cursus “Meesterschap in Zelfvertrouwen” had gevolgd, kwam mijn intuïtie bijna tot leven door iets dat mij de weg wees. Dit kwam mij er goed van pas, omdat ik op een pittig kruispunt in mijn leven stond.

Na een zes maanden lange reis over de wereld, waar mijn intuïtie mij op bizarre plekke bracht, maar mij ook in contact bracht met bijzondere mensen en waar ik mijn oude leven achter kon laten. Dit alles heeft mij gebracht tot een prachtige versie van mijzelf.

Coaching en intuïtie is een rode draad door mijn leven en heeft mij doen besluiten om professioneel coach te worden via CTI Co-Active. Deze studie / model verwerk ik tijdens mijn coaching in samenwerking met wie ik ben:
Energiek, inspirerend, authentiek en niet bang om mijn coachees uit te dagen. Ik geloof dat mensen de antwoorden in zich hebben, maar deze vaak zelf niet meer kunnen vinden. Ik ondersteun mensen bij het vinden van hun antwoord. Mensen zijn namelijk van nature creatief, vindingrijk en héél.

Naast mijn coaching krijg ik ook nog altijd heel veel energie van het geven van trainingen in workshops, waarin ik mijn eigen ervaringen en expertise deel op het gebied van communicatie, leiderschap en keuzes / kansen.

Intuïtie

Coaching

Authenticiteit

Volg Willemijn Buijn online

Wil je meer over Willemijn, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Willemijn over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X