fbpx

Over Wendy Huijbers

-Member van FEMMELY-

Hee, Ik ben Wendy Huijbers!

Ik ben getrouwd met Ruud, en we wonen samen met onze jongens Bas (4) & Thijs (2) in het Brabantse Boxtel.

Sinds augustus 2017 ben ik zelf 25 kilo afgevallen. Vooral in het begin ging het heel erg goed. Toen ik begin november van datzelfde jaar met een bijnieruitputting (burn-out) thuis kwam te zitten van mijn werk verschoof mijn focus van afvallen naar het verkrijgen van meer energie. Toch wilde ik de nieuwe leefstijl niet kwijtraken. Ook al viel ik niet snel meer af, ik wist de leefstijl toch te behouden en zat langzaam maar zeker steeds beter in mijn vel. Ik heb niet alleen de gezonde leefstijl gecreëerd die bij mij past, maar ben ook mijn burn-out als een nieuw mens te boven gekomen. Vanuit die ervaring is het mijn missie geworden om anderen te helpen bij klachten op het gebied van gewicht, hormonen en stress.

Word de beste versie van jezelf!

 

Luisterend oor

Zorgzaam

Gevoelig

Volg Wendy Huijbers online

Wil je meer weten over Wendy en haar werkwijze? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Wendy over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X