fbpx

Over Thalia Laclé

-Member van FEMMELY-

Ik ben Thalia Laclé. Een moeder van een 10 jarige voetballer, pas afgestudeerd en bba behaald, een vriendin en iemand die nu weer haar weg terug zoekt.

Ik heb 6 jaar gedaan over mijn studie, ernaast hard gewerkt om rond te komen en altijd zoekend naar mijzelf. Uiteindelijk ben ik in mijn reis erachter gekomen wat ik niet meer wilde, voor een baas werken, niet gewaardeerd worden voor mijn werk en mijn eigen passie uitoefenen.

Daarom kies ik ervoor om voor mezelf te starten. Daar ben ik nu mee bezig.

Ik wil graag andere mensen met een passie en een liefde voor iets helpen in hun reis naar het realiseren van hun visie. Ik wil dit doen aan de business kant met het opstarten van een bedrijf online. Maar daarnaast wil ik persoonlijk deze mensen begeleiden in het realiseren van hun visie en hun steunen waar nodig.

Ik wil iedereen helpen als het kan, maar uiteraard begint het bij jezelf.

Het zou leuk zijn om contact te hebben met andere beautiful minded people. Stuur mij een berichtje en misschien kunnen wij elkaar wel helpen.

 

 

Loving

Caring

Progressing

Volg Thalia Laclé online

Wil je meer over Thalia, haar werkwijze of coachings weten? Volg haar op Instagram! Ook voor vragen aan Thalia over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X