fbpx

Over Tess Jamdagni

-Ambassador van FEMMELY-

Hi! Ik ben Tess en ik ben onwijs trots en enthousiast dat ik samen met deze 24 mooie vrouwen mag helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit platform!

Na een periode van veel ziek en ongelukkig te zijn geweest heb ik 2 jaar geleden eindelijk tijd voor mezelf genomen. Ik heb heel veel over mijzelf geleerd en een heleboel mooie mensen leren kennen. Doordat ik nu weet wat voor mij belangrijk is en wat ik nodig heb mij goed te voelen lukt het inmiddels een stuk beter mijn grenzen te bewaken en balans te houden en durf ik te zeggen dat ik nu een leuker persoon ben voor zowel mijzelf als de mensen om mij heen.

Ook is het mij duidelijk geworden dat ik hier ben met een missie, namelijk de wereld een heel klein beetje mooier te maken! In welke vorm dat precies zal zijn ben ik nog aan het onderzoeken en in de tussentijd geniet ik van de weg daar naartoe!

Enthousiast

Leergierig

Verbinding

Volg Tess Jamdagni online

Wil je meer over Tess en wat haar zoal bezig houdt?? Volg haar op Instagram! Ook voor vragen aan Tess over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for wearefemmely_ is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X