fbpx

Over Sarah Meurs

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Sarah. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Apeldoorn.

In mei 2018 ben ik begonnen met de jaaropleiding Familie- en organistatieopstellingen in Amsterdam. Een plek waar ik leer om te werken en te leven vanuit intuïtie en bewustzijn. En om concrete, haalbare eerste stappen te nemen om volledig te leven! Sounds amazing right?! En daarnaast leer ik ook andere mensen te coachen met de helende kracht van opstellingen! Hoewel de insteek voor deze reis was om weer dichter bij mezelf te komen kom ik langzaam maar zeker ook dichter bij mijn missie: het vuur in anderen aan te wakkeren! De ander helpen om, net als ik, weer te ‘reconnecten’ met hun intuïtie; om meer vanuit het hart te laten leven in plaats van uit het hoofd.

Daarnaast ben ik graag dichtbij de natuur; een plek die me dichter bij mezelf brengt en waar ik voel dat ik leef! Het lijkt me prachtig om door middel van de natuur mensen zich weer te laten verbinden met hun hart, hun intuïtie, hun ‘inner fire’!

En zo krijgt mijn missie stapje voor stapje vorm… Ik merk dat het mij ontzettend goed doet om steeds meer op mijn intuïtie te kunnen vertrouwen en vanuit daar keuzes te maken. En zo komt het dat ik me heb aangesloten bij Femmely! “Het hoofd” had natuurlijk weer allerlei redenen om het niet te doen, maar wat als ik het nu gewoon wel eens zou doen? Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan! (Yup! Pipi Langkous, mijn jeugdheldin! :D) Ik werd gewoon super enthousiast van het initiatief waarbij wij mooie vrouwen met elkaar mogen verbinden en de wereld nog een stukje mooier gaan maken! Ik heb er vertrouwen in dat Femmely niet zo maar op mijn pad is gekomen.

Mijn aangewakkerde ‘inner fire’ zorgt ervoor dat ik vol veerkracht, vertrouwen en moed 2019 in ga! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en me te laten inspireren!

Down to Earth

Intuïtief

Natuur

Volg Sarah Meurs online

Wil je meer over Sarah, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website! Ook voor vragen aan Sarah over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande button bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X