fbpx

Over Sandra Janssen-Bos

-Member van FEMMELY-

Vanaf dat ik een jaar of 15 was plaatste ik al stippen op de horizon. Twee keer per jaar stelde ik mezelf de vraag of ik op de goede weg was. Leerde ik nog voldoende, had ik het nog naar mijn zin? Indien het antwoord onbevredigend was, bedacht ik hoe ik mijn koers zó kon wijzigen dat die stip weer in zicht kwam. 

Mijn naam is Sandra Janssen en ik heb ruim 9 jaar als fondsenwerver/ projectmanager bij Greenpeace gewerkt. In 2018 ben ik ‘Schorpioen Training & Advies’ gestart. Als trainer sociale vaardigheden, help ik mensen dát zetje te geven waardoor hun zelfvertrouwen groeit, ze hun kwaliteiten nog beter kunnen inzetten en valkuilen herkent worden. Maar ook time management, authentiek presenteren en assertief gedrag vallen onder mijn vakgebied.

In 2019 hoop ik weer vele bijzondere mensen te ontmoeten en te kunnen helpen ook hún stip op de horizon dichterbij te halen. Kijk voor meer informatie op www.schorpioentrainingenadvies.nl. En *drumroll* speciaal voor de millennial breng ik samen met een partner zeer binnenkort een uniek trainingspakket op de markt! Het doel is lekkerder in je vel te gaan zitten waardoor het leven makkelijker wordt. Dus… stay tuned 

Rechtvaardig

Humor

Daadkrachtig

Volg Sandra Janssen online

Wil je meer over Sandra, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website! Ook voor vragen aan Sandra over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande button bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X