fbpx

Over Sabrina Janssen

-Member van FEMMELY-

Niet je hoofd maar je ziel begrijpt het leven. Je hart verbindt en wijst je de weg.

”Volg je hart, want dat klopt”

Mijn naam is Sabrina Janssen, geboren op 31 december 1977 te Amsterdam, getrouwd en woon in Amersfoort.

Jarenlang hopte ik van baan naar baan binnen diverse overheidsinstanties en kwam daarmee vaak in een harde mannenwereld terecht. Terwijl ik het eigenlijk niet naar mijn zin had, bleef ik volhouden. Mijn hoofd (ego) was in die tijd de voor mij beste raadgever en mijn gevoel daar was geen ruimte voor.

Ik heb mijn eigen intuïtie flink getest en mijn leven omgegooid. Ik heb mezelf afgepeld en ben bij mijn eigen zachte kracht gekomen. Zachte kracht kan niet zonder orde en structuur. Want wanneer je dichterbij je essentie komt, gaan de dingen samenkomen. Je krijgt orde in de chaos, wanneer je jouw talenten kent en structureel toepast.

Want wanneer je jouw talenten werkelijk kent, kan je jouw (levens)missie ontdekken. Want wat bij jou past, geeft voldoening en het laat je meer in jezelf geloven. Ik coach en begeleid jou bij acceptatie en bewustwording van je hooggevoeligheid en het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke en ”eigen wijze” talenten. Dit doe ik doormiddel van een bijzonder krachtige en creatieve methode ”het Talentenspel” en praktische oefeningen.

Je gevoeligheid kan je onzeker maken, maar er schuilt ook een enorme kracht in jou.

Het is mijn hartmissie om vanuit mijn eigen speelse wijsheid hooggevoelige ontdekkers te inspireren, coachen en begeleiden bij het ontdekken, bewust worden en ontwikkelen van hun unieke en ”eigen wijze” talenten. Zodat ze vol passie en overgave weer authentiek in het leven gaan staan en moeiteloos zichzelf kunnen ZIJN.

 

 

Authenticiteit

Verbinding

Sensitief

Volg Sabrina Janssen online

Wil je meer over Sabrina, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Sabrina over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X