fbpx

Over Roos Edens

-Ambassador van FEMMELY-

Ik ben Roos Edens, 33 jaar en ik woon in Hoorn (NH). Ik ben parttime werkzaam bij een Consultancy/Belastingkantoor en daarnaast werkzaam als lifestyle coach bij een online platform. Sinds kort ben ik zelf een online coaching business begonnen, genaamd UPlift! Lifestyle.

Na jarenlang overgewicht te hebben gehad, heb ik een paar jaar geleden mijn levensstijl drastisch omgegooid. In een paar jaar tijd heb ik mijzelf getransformeerd van een onzekere en ongelukkige jongedame, naar een zelfverzekerde en krachtige vrouw. Ik ben veranderd van een slachtoffer van externe factoren naar een vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen leven en geluk.

Ik heb ervaren wat voor impact een sterke mindset, goede voeding en krachttraining op het leven heeft. Voor mij is dit met geen mogelijkheid te omschrijven, maar ik kan je vertellen: het is GE-WEL-DIG!

Tijdens mijn reis heb ik heel veel mogen leren over voeding, krachttraining en mindset. Hierdoor zag ik ook waar ik altijd de fout in ben gegaan in mijn pogingen om af te vallen. Door mijn behaalde resultaten waren er steeds meer vrouwen in mijn omgeving die mijn hulp vroegen. Het raakte mij keer op keer om te horen dat zij ondanks al hun pogingen niet de resultaten behaalde die zij wilde.

Met UPlift! Lifestyle ondersteun ik vrouwen bij het bereiken van hun mentale en fysieke doelen. Door het delen van mijn kennis en persoonlijke expertise creëren ik samen met deze vrouwen een duurzame levensstijl die past bij hun leven en doelen. Ik geloof in de krachtige combinatie van mindset, training en voeding. Hierdoor kan je het maximale uit jezelf halen om zo dingen te bereiken waarvan je dacht dat het nooit haalbaar zou zijn!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om in zichzelf te geloven, keuzes te maken waar zij gelukkig van worden en gelukkiger te worden. Ik geloof er in dat wanneer er nog meer krachtige vrouwen zijn en wij elkaar onvoorwaardelijk steunen in onze doelen dat er zulke mooie initiatieven kunnen ontstaan.

Mindset

Gezonde voeding

Krachttraining

Volg Roos Edens online

Wil je meer over Roos, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Roos over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X