fbpx

Over Renske Feenstra

-Ambassador van FEMMELY-

Hi! Ik ben Renske, coach en energiewerker. Ik leef bewust vanuit mijn hart en mijn intuïtie is de wegwijzer op mijn levenspad. Al zolang ik mij kan herinneren voel ik de energie van anderen aan en nu zet ik dit met liefde in tijdens mijn coaching sessies. Ik laat mij leiden door het universum en ben telkens weer verwonderd over de magische dingen die ontstaan!

Er komt een moment in ons leven, dat we vragen gaan stellen. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is belangrijk voor mij? Wat betekent het leven en wat doe ik hier op aarde..? Mijn reis naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling begon in 2012. De eerste jaren vooral een pittige reis, waarin mijn schaduwkanten en pijnstukken naar boven kwamen. Alle gebeurtenissen hebben mij dichterbij mijzelf gebracht. Het herinneren van mijn ware essentie, het thuiskomen in mijn hart, dát heeft zoveel vreugde, rust en vertrouwen gebracht, dat ik al gauw wist; Hier ga ik anderen in begeleiden, dát is mijn missie in het leven!

Ik begeleid voornamelijk vrouwen om weer in balans te komen op het gebied van Mind- Body – Soul. Zij staan namelijk altijd in directe verbinding met elkaar. Healing en transformatie op één vlak, werkt direct door op de rest. De gebieden waar ik als lichtwerker mee werk zijn uiteenlopend (zoals zelfliefde, geld, missie, familielijn, HSP), omdat uiteindelijk alles met elkaar verweven is. (Beperkende) overtuigingen worden omgezet, pijnstukken en blokkades getransformeerd en het bewustzijn van de ziel wordt verruimd zodat we ons weer herinneren wie we zijn en wat we te doen hebben op aarde. Alle antwoorden zijn al in ons aanwezig en we kunnen allemaal intunen op de Bron waar alles uit ontstaat. Ik begeleid mensen graag om die connectie weer terug te vinden.

Naast coaching, workshops en trainingen, organiseer ik Soul Circles. Door ons te verbinden en onze kracht en energie te bundelen, creëren we een ripple effect voor transformatie en groei.

Via Instagram deel ik dagelijks inspiratie en verhalen over mijn eigen reis.

Binnenkort komt mijn vernieuwde website en aanbod online, voor een Shift in bewustzijn en het herinneren van je ware essentie!

Energiewerk

Coaching

Intuïtie

Volg Renske Feenstra online

Wil je meer over Renske, haar werkwijze of workshops weten? Volg haar op Instagram! Ook voor vragen aan Renske over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande button bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X