fbpx

Over Nicole van Oers

-Member van FEMMELY-

Hoi ik ben Nicole! Ik ben getrouwd en moeder van 3 puberkinderen. Ik werk in de zorg en heb me het afgelopen jaar omgeschoold tot hspcoach en inmiddels heb ik Reiki 2 behaald.

Ik ben bezig om mijn eigen praktijk op te zetten, ik wil graag mensen helpen en coachen om hun hoogsensitiviteit om te zetten in kracht. Ook wil ik graag reikibehandelingen geven en vooral de combinatie hierin kan heel effectief zijn. Mijn website is in de maak.

Op het moment ben ik bezig met een opleiding tot kinder-en jongeren coach. Ook zelf ben ik hoogsensitief en ik vind spiritualiteit heel erg interssant. Op Instagram ben ik onder de naam Sixthsensecoaching.nl te vinden. Daar probeer ik mensen te inspireren.

 

Gevoelig

Spiritueel

Behulpzaam

Volg Nicole van Oers online

Wil je meer over Nicole, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Nicole over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X