fbpx

Over Nayana van Gurp

-Ambassador van FEMMELY-

Mijn naam is Nayana, ik ben begin 30 en woon in het Oosten des lands. Een paar jaar geleden ben ik ziek thuis komen te zitten met een burn-out en chronische vermoeidheid. Daar begon de zoektocht naar mijzelf. Ik heb heel veel gelezen over persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, positief denken, leven vanuit je eigen kracht. Dat heeft mijn leven echt veranderd kan ik wel zeggen!

De ervaringen die ik opdeed wilde ik heel graag delen met anderen die in dezelfde situatie zaten. Daarom ben ik begonnen met mijn blog ‘Love this Moment’. Mijn missie is om meer bewustzijn te creëren rondom onzichtbare ziektes én om vrouwen te inspireren om bewuster te gaan leven. Vanuit liefde, in plaats vanuit angst. Vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd. Ik wil hen laten in zien hoe belangrijk het is om van jezelf te houden. Dat is de basis van een gelukkig leven.

Positiviteit

Bewustzijn

Inspiratie

Volg Nayana van Gurp online

Wil je meer over Nayana of haar blog ‘Love this Moment’ weten? Bezoek dan de website of volg haar op Instagram accounts! Ook voor vragen aan Nayana over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X