fbpx

Over Muriël Romijn

-Ambassador van FEMMELY-

Mijn naam is Muriël Romijn. Mijn bedrijf BestOfYou ben ik in 2015 begonnen, omdat ik vind dat iedereen het verdient de beste versie van zichzelf, voor zichzelf te zijn. Ik ben sportpsycholoog, coach en yogateacher (Vinyasa en Ashtanga). Deze combinatie vind ik echt fantastisch, omdat ik me focus op zowel het fysieke als het mentale welzijn van de mensen waar ik mee werk. Ik geloof in de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest.

Waar ik kan zorg ik dan ook voor zoveel mogelijk overlap in mijn trainingen, coaching en lessen. De focus ligt hierbij vooral op bewustzijn en bewustwording, van het lichaam, van wie je bent en van wat je wilt. Iedere vrouw heeft haar eigen talenten en kwaliteiten en als ik vrouwen in hun kracht kan zetten door ze dit te laten zien is dat voor mij de mooiste voldoening die er is.

Coaching

Yoga

Bewustwording

Volg Muriël Romijn online

Wil je meer over Muriël, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Muriël over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X