fbpx

Over Mijke Linssen

-Member van FEMMELY-

Hoi! Ik ben Mijke Linssen van Soulplay. Ik woon in Amsterdam met mijn man en dochter van 6 jaar.

Ik werk al bijna 20 jaar als improvisatie actrice en trainingsactrice vanuit mijn eigen bedrijf Speelster. Daarnaast heb ik altijd aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en gezocht naar manieren om mijn bewustzijn te vergroten. Heel lang bleef dit gescheiden van mijn werk. Maar nu heb ik een vorm gevonden waar zowel spelen als bewustzijn bij elkaar komen: Soulplay.

Ik speel Soulplay voorstellingen. In interactie met het publiek, speel ik beelden van de ziel, zodat je een ander perspectief kan zien van wie je werkelijk bent.

En ik geef Soulplay trainingen. Om spelenderwijs te kunnen onderzoeken wie je echt bent, wat bij je past van binnenuit. Spelen met je innerlijke criticus, lastige emoties, onmacht en macht, vertrouwen en je lichaamsweten zijn thema’s die aan bod komen. Je gaat je mind, body en soul verbinden.

Ik hou ervan om op zielsniveau te werken. Om tot de kern te komen en echt blijvende verandering in te zetten. Ik hou ervan om zichtbaar te maken wat vaak verborgen blijft. Want wat aan het licht is gekomen raak je niet meer kwijt. Ik hou van echtheid, openheid, verbinding, bewustzijn, spelen en plezier.

Spelen

Bewustzijn

Echt

Volg Mijke Linssen online

Wil je meer over Mijke, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Mijke over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X