fbpx

Over Merel Lieverse

-Member van FEMMELY-

Hi! Ik ben Merel, oprichter van de blog Namayay.nl waarop ik mijn kennis deel als yoga en mindfulness teacher.

Hier vind je alle ins en outs over het fit houden van je lichaam, fresh houden van je mind en het volgen van je hart.

Na mijn burn-out in 2017 had ik hier namelijk enorm behoefte aan! Dit zorgde er uiteindelijk voor dat ik weer met een big smile door het leven ging. Iets wat ik iedereen gun!

In 2019 wil ik bouwen aan de groei van Namayay.nl om zo nog meer mensen te inspireren. Lijkt me leuk om samen te werken met mensen die dezelfde boodschap willen uitdragen. Wie weet kunnen we elkaar helpen?

Super leuk om onderdeel van Femmely te zijn! Ben benieuwd!

Vrolijk

Creatief

Nieuwsgierig

Volg Merel Lieverse online

Wil je meer over Merel, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op Instagram! Ook voor vragen aan Merel over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X