fbpx

Over Martine Hilverda

-Ambassador van FEMMELY-

Hi, ik ben Martine Hilverda. Het is altijd mijn droom geweest om mensen te begeleiden naar een gelukkig en ontspannen leven. Om vanuit ontspanning, de meest gelukkige versie van jezelf te worden en beter te leren omgaan met tegenslag. Want als je relaxt bent ontstaat er ruimte, voor oplossingen en creativiteit.

Dit realiseer ik door middel van coach sessies vanuit de Inner Bliss Company, retreats die ik organiseer en yogalessen geven (yin, restorative, vinyasa, yoga nidra, kinderyoga). Op mijn 17e volgde ik mijn eerste yogales sindsdien voel ik mij altijd beter als ik van de mat af stap. Die magische afterglow wil ik iedereen laten ervaren. ‘Minder denken, meer voelen’, dat is mijn doel.

Inner Bliss Company
Inner bliss is een gevoel van je kruin tot aan je tenen. Rust. Plezier. Kracht. Vertrouwen. Voel je je soms overweldigd door het leven? Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Vind het je lastig om een juiste balans te vinden? Loop je steeds tegen hetzelfde thema/probleem aan?

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje, van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. Ik combineer verschillende (gespreks)technieken, ademhalingsoefeningen, mindfulness- en ontspanningsoefeningen tot een passende blend voor jou!

YogaIbiza.nl
Yoga Ibiza is een online platform voor het aanbod van yoga retreats op Ibiza. Wij organiseren eigen retreats en helpen daarnaast yogadocenten, mindfulness/ meditatie trainers en/of coaches met het organiseren van hun eigen retreat.

Yoga

Coaching

Retreats

Volg Martine Hilverda online

Wil je meer over Martine, haar werkwijze of workshops en retreats weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Martine over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X