fbpx

Over Martine Hamstra

-Ambassador van FEMMELY-

Ik ben Martine Hamstra: een vrouw van 56 jaar met 2 volwassen zoons, 2 schoondochters, 2 kleinzoons en een kleindochter. Mijn missie is een bijdrage te leveren aan de generaties die komen. Zorg te dragen dat deze nieuwe zielen wie een leven op aarde kiezen. Dat zij begeleid mogen worden door ouders, verzorgers, familie en verdere omgeving met het gereedschap in handen om mee te geven aan deze nieuwe mens zodat zij stevig gegrond zullen zijn met een positief zelfbeeld en bewust zullen zijn van de Eigen Waarde. 

Mijn doelgroep is de vrouw, de vrouw wie dit gereedschap niet heeft meegekregen en dat zelf moet vergaren, zelf moet opgraven en eigen moet maken. Hen begeleid ik vanuit liefdevolle verbinding naar het bewustzijn van hun Eigen Waarde. Ik doe dit met alles wat mij eigen is, door het leven dat ik heb geleefd. En middels de technieken die ik heb geleerd en waar ik mn opleidingen voor gevolgd heb.

Ik ben geregistreerd coach in de Schilden van je Innerlijke Familie. Daarnaast geef ik Access Bars behandelingen en leg ik intuïtief de Tarot. Ik begeleid mensen wie een droom hebben maar niet weten welke stappen ze moeten zetten om dat droomleven ook daadwerkelijk te gaan leven. Ik ben begonnen met powercoachen tijdens de wandeling. Ik heb mijn eigen praktijk ‘Het Thuishuis’ in Purmerend waar ik regelmatig een open middag of spirituele middag organiseer. Zo kunnen mensen kennis komen maken met mij als mens en met dat wat ik te bieden heb. 

Ik ben teacher op de Bewustzijn School waar ik eens in de twee weken op zondag tussen 11.30 en 13.00 uur de les ‘Jouw Innerlijke Familie’ geef.

Liefde

Bewustzijn

Begeleiding

Volg Martine Hamstra online

Wil je meer over Martine, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Martine over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X