fbpx

Over Marjoleijn Felius

-Ambassador van FEMMELY-

Wat gaaf dat ik mijzelf mag voorstellen als één van de ambassadeurs van Femmely!

Mijn naam is Marjoleijn Felius, een Zeeuws meisje dat is opgeleid Sociale Innovatie. Sociale innovatie gaat over slimmer, flexibeler en dynamisch organiseren. Het verandert de manier waarop we met elkaar samenwerken om het beste uit onszelf én ons werk te halen. Ik werk daardoor veel met teams en bedrijven die graag op een andere manier willen gaan werken. Mijn rol? Het aan het denken zetten en enthousiast maken om van de gebaande paden af te wijken. Dit doe ik door middel van trainingen, creatieve sessies en soms ook een heftig Sociaal Experiment.

Eén van de trainingen die ik geef is de Find Your Why voor bedrijven (geïnspireerd op het verhaal van Simon Sinek) waarbij ik organisaties help te ontdekken wie ze zijn en waar ze naar toe willen. Terwijl ik deze trainingen gaf, kwamen er steeds meer mensen naar mij toe met vragen over hun individuele WHY; Wat wil ik nu? Waarom doe ik de dingen die ik doe? Hoe komt het dat ik nu zo vast loop in mijn werk?

Het zijn vragen die ik meer mensen hoor stellen en ik wil hen graag helpen in de zoektocht naar een persoonlijke WHY, of een IKIGAI, of een passie, of hoe je het anders wil noemen; in ieder geval dat “iets” waarom iemand ‘s ochtends opstaat en zin krijgt in haar of zijn dag. Ik wil daarom nu ook mensen zèlf uitdagen om van de gebaande paden af te wijken en een pad uit te stippelen dat veel beter bij hen past en waar ze gelukkig van worden. Dat is soms eng, spannend en hobbelig, maar het geeft zoveel voldoening als je weet dat je je eigen pad bewandeld.

Ik bewandel zelf ook mijn eigen pad en met de komst van individuele coaching ga ik in 2019 verder; ook met de hulp van een paar gidsen, zoals hopelijk ook Femmely. Ik hoop op het Femmely platform in contact te komen met een paar Happy Rebels die er ook klaar voor zijn om iets nieuws en spannends te gaan beginnen. Zie je daar?

Samenwerken

Creativiteit

Passie

Volg Marjoleijn Felius online

Wil je meer over Marjoleijn, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Volg haar op social media! Ook voor vragen aan Marjoleijn over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande button bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X