fbpx

Over Marijke van Ginkel

-Ambassador van FEMMELY-

Aangenaam! Ik ben Marijke van Ginkel, De Overzicht Coach. Ik ben een online stresscoach. Het is mijn missie om jou de meest ontspannen versie van jezelf te laten worden. En dan bedoel ik niet de versie die je alleen kan zijn als je op vakantie bent, maar juist de meest ontspannen versie in jouw dagelijkse leven.

Waarschijnlijk ben ik de meest nuchtere stresscoach die je tegen kan komen. Alhoewel ik heel veel respect heb voor coaches die ermee werken en ook zeker geloof dat het voor veel mensen zeer goed werkt, heb ik geen spirituele kant en werkwijze. Ik ga je op een meest praktische en nuchtere wijze laten zien hoe je met stress kan omgaan.

Ik ben met De Overzicht Coach begonnen, omdat ik om mij heen zoveel vrouwen zie die zich laten opslokken door de drukte van de dag. Die constant een verhoogde hartslag hebben, onrustig, opgejaagd en onzeker zijn en te veel stress ervaren, terwijl er om hen heen zoveel moois gebeurd. Vrouwen die niet meer genieten van de dag en die niet meer de grip op hun leven hebben, maar die zich laten leiden door de stress in hun leven. Ik gun het iedereen om de stress los te kunnen laten, wat meer te kunnen ontspannen en meer te genieten van het leven. Kernwoorden die mij als coach beschrijven: nuchter, positief, motiverend, doelgericht, praktisch.

Naast het werk wat ik doe waar ik zo blij van word, houd ik van het leven. Je maakt mij blij met de meest eenvoudige dingen: tijd doorbrengen met mijn gezin, een zonnestraal die doorkomt, een keiharde regenbui, de geur van de lente, lachen met vrienden, vers brood, eigenlijk al het eten wel…, een warm kopje thee, dansen, wandelen in het bos met familie, schaterlachen met mijn neefjes en nichtjes. We krijgen allemaal ellende op ons bord en ik pleit er absoluut niet voor dat je stressvrij moet leven, want stress hoort bij het leven. Maar in plaats van me erdoor te laten leiden, kies ik ervoor om echt te genieten van het leven. En dat gun ik jou ook!

Nuchter

Positiviteit

Het leven

Volg Marijke van Ginkel online

Wil je meer over Marijke, De Overzicht Coach of haar werkwijze  weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Marijke over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X