fbpx

Over Lorenza Dell Aquila

-Member van FEMMELY-

Ik ben Lorenza Dell Aquila en de oprichtster van JAIA. Hét platform voor de gevoelige vrouw. Van jongs af aan wilde ik al ondernemen en deed ik er alles aan om mijn dromen waar te maken. Ik wist altijd al heel duidelijk wat ik wilde en ging daar dan helemaal voor. Ik omschrijf mezelf als een echte sensitive femme, net zoals de andere vrouwen die hier op het platform komen. Net als zij nu doen, heb ik de weg afgelegd om van mijn gevoeligheid een super power te maken.

Mijn weg was lang en zwaar, en ik kreeg die eigenheid en kracht zeker niet voor niets. Ik moest er keihard voor werken en een jarenlange moeilijke tijd doormaken. Ik overwon mijn anorexia, depressie en burnout om uiteindelijk echt bij mezelf terug te kunnen komen. Nu ben ik een echte duizendpoot want ik geef yogalessen, meditaties, soulsessies en ben daarnaast ook nog creative professional en visual desigener. Het lijkt me super tof om je een keer in de JAIA community te ontmoeten.

Ambitieus

Gevoelig

Creatief

Volg Lorenza Dell Aquila online

Wil je meer over Lorenza, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar dan op social media! Ook voor vragen aan Lorenza over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X