fbpx

Over Lonneke Zintel

-Ambassador van FEMMELY-

Behind every great woman there is a Sisterhood!

Mijn missie is “Get out of your head, into your body and soul.”
In 2016 verruilde ik mijn communicatiebureau en kantoor voor een backpack en vliegticket naar Azië! Van ondernemen naar reizen zonder plan. Dat was even schakelen, maar oh zo waardevol. Ik gun het echt iedereen om even uit het systeem te stappen, op wat voor manier dan ook!

Mijn keuze om te stoppen met mijn bureau is ontstaan toen een vriendin van mij op 28 jarige leeftijd overleed en voor ze ons verliet vroeg ‘maken jullie je dromen waar meiden?’ Ik beantwoorde deze vraag met ‘ja’ en nog steeds leef ik met deze belofte in mijn achterhoofd.

In India ontdekte ik SuryaSoul, een dansvorm die me laat stralen en het vuurtje in mij ontvlamt. Ik deed voorheen alleen aan yoga en wat sportlesjes op de sportschool. Nu is dansen niet meer weg te denken uit mijn leven. En heb ik alle SuryaSoul Teacher Trainingen gevolgd in Mallorca. Nu mag ik deze speelse ‘energy-shifter’ met jullie delen en daar ben ik zoooo dankbaar voor. Want echt, ik ken geen andere work-out die je in 75 minuten zo meeneemt in een reis naar lichtheid en plezier.

Mijn belangrijkste kernwaarde is verbinding. Tijdens een diepe ademreis kreeg het idee van The Business Sisterhood door. Een groep van 8 vrouwen die elkaars dromen en intenties bekrachtigen. Je hoeft niets te doen, er alleen voor elkaar te zijn met je aandacht en intentie. Het is namelijk zo, dat als je samen je focus en intentie ergens op richt, dit extra krachtig is! Daarnaast is geven echt helend en waardevol voor iedere deelnemer van de groep. Bij iedere volle maan, is er één vrouw die alle ruimte krijgt om haar dromen en intenties te delen. De andere vrouwen zijn er (holding the space) voor haar. Samen brengen we focus in onze meditatie gericht op het behalen van de intentie voor deze ene vrouw.

33% van de opbrengst van de Sisterhood, zal geschonken worden aan vrouwenprojecten in het buitenland.

Verbinding

Dansen

Positiviteit

Volg Lonneke Zintel online

Wil je meer over Lonneke, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Lonneke over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X