fbpx

Over Lisa Eggen

-Ambassador van FEMMELY-

Ik ben Lisa Eggen, 31 jaar en woon in Amsterdam. Ik werk fulltime als Online Marketeer en daarnaast ben ik een vegan tassenmerk aan het starten.

Ik vind het heel belangrijk om daarnaast ook nog tijd te hebben voor mezelf zodat ik mij op persoonlijk en spiritueel vlak kan ontwikkelen en mijn vriendinnen zijn erg belangrijk voor me. Dit alles combineren vereist veel doorzettingsvermogen maar ook een uitstekend planningsvermogen.

Plannen en organiseren waren altijd al dingen die ik erg leuk vind en natuurlijk bij me aanvoelen. Ik heb verschillende planners geprobeerd maar telkens miste ik iets. Nu heb ik heb zelf een planner ontwikkeld die wat mij betreft alles bevat wat een goede productiviteits-en life design planner nodig heeft.

Mijn planner heet ”My Monkey Mind” omdat deze planner een tool is om de drukte in mijn hoofd te ordenen. Ik hoor van zo veel mensen dat planning (en een planning volgen) één van hun struikelpunten is en daarom heb ik besloten om hem te gaan uitbrengen. 

Groei

Duurzaamheid

Planning

Volg Lisa Eggen online

Wil je meer over Lisa, haar vegan tassenlijn Etic of My Monkey Mind weten? Bezoek dan de website of volg haar op één van haar Instagram accounts! Ook voor vragen aan Lisa over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X