fbpx

Over mij

Hi, ik ben Lindsey Bartens en ik heb een missie: de wereld een stukje mooier en gelukkiger maken door middel van verbinding. Ik zie om mij heen zo ontzettend veel mooie initiatieven van vrouwen met dezelfde soort missie, allemaal op hun eigen unieke manier. Of het nu met coaching is of met healing, met yoga of met energiewerk: we need each other!

Ik ben er echt heilig van overtuigd dat wij vrouwen elkaar zó kunnen versterken in wat wij doen. Bijvoorbeeld door elkaar te helpen op verschillende manieren, maar ook zeker door samenwerkingen met elkaar aan te gaan. Dit is goed voor ons eigen leerproces, eventueel nieuwe vriendschappen EN we bereiken op die manier veel meer mensen!

Dat is precies waar Femmely voor staat: het verbinden van vrouwen met een soortgelijke missie om elkaar te empoweren, meer mensen te bereiken en de wereld samen mooier te maken. Ik merkte om mij heen (en bij mezelf) heel sterk dat deze behoefte leeft en daardoor moest ik daar wel iets mee doen.

Femmely komt recht uit m’n hart en brengt voor mij alles samen: mijn vermogen om mensen met elkaar te verbinden en mijn passie voor online marketing.

Lees hier meer over Femmely

GROEI

Ik investeer veel (tijd en geld) in persoonlijke groei. Ik vind het belangrijk om mijzelf continu op persoonlijk, zakelijk en spiritueel vlak te ontwikkelen.

REIZEN

Ik ben gek op reizen en nu op dit moment van het lanceren van Femmely maak ik een mooie reis door Azië waarbij ik het reizen combineer met werken. 

ETEN

Ik denk dat ik mezelf best wel een foodie kan noemen, want WOW ik kan hier zo blij van worden. Ik eet veel en graag, maar het liefst wel allemaal vegan en glutenvrij.

Lindsey Bartens

Lindsey Bartens

Online Marketing Specialist

Naast mijn missie om vrouwen met elkaar te verbinden en de wereld een stukje mooier te maken, heb ik een enorme passie voor online marketing. Ik heb sinds 2009 bij verschillende mediabedrijven en webshops gewerkt waarvan 4,5 jaar bij een groot e-commerce bedrijf waar ik zo’n beetje alle facetten van online marketing heb meegekregen.

Ondanks dat ik heel veel leerde bij deze bedrijven, koos ik er eind 2017 toch voor om voor mezelf te beginnen. Heel erg spannend, maar ik had eigenlijk al heel snel genoeg opdrachten om rond te kunnen komen.

Daarnaast hield ik genoeg vrije tijd over om na te denken over wat ik dan écht wilde doen. Want ondanks dat online marketing heel erg leuk is, wil ik ook graag mijn steentje bijdragen aan de wereld. Tijdens een hele mooie meditatie heb ik het idee van Femmely mogen ontvangen en ben ik daar gelijk mee aan de slag gegaan.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X