fbpx

Volg Linda Janssen online

Wil je meer over Linda, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Linda over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

Hallo ik ben Linda. In 2017 heb ik Puur & in Balans opgestart, omdat ik door de bomen het bos niet meer zag als het ging om gezonde voeding. Ik merkte dat iedereen vooral bang werd gemaakt als het om eten ging. Niemand genoot nog echt van eten en het leek wel of er steeds meer voedingsstoffen op het verboden lijstje kwamen te staan. Dat kon in mijn ogen anders. Angst is naar mijn idee nooit een goede raadgever.

Als gewichtsconsulent is het mijn passie om mensen te begeleiden naar een bewustere eet- en levensstijl. Vooral met de overtuiging en insteek dat je je eigen wereld kunt creëren d.m.v. je gedachtes. Je kunt alles bereiken of alles hebben wat je hartje begeert als je het maar wilt en voelt dat het kan en dat je het waard bent.

De focus ligt er dan ook voornamelijk op hoe iemand zich voelt en over zichzelf denkt. Mensen mogen bij mij zonder schaamte zichzelf zijn, ik hou van de puurheid van de mens. Iedereen is uniek en dat is het stukje waarnaar ik opzoek ga en wat ik samen met m’n cliënten ga uitvergroten.

Ik wil mensen weer ECHT laten genieten van puur eten! Weer terug naar de basis, zonder al die toevoegingen die we niet nodig hebben. De voedingsindustrie wil ons wat dat betreft maar wat wijs maken. Er is nog genoeg ruimte om te snoepen en te genieten van de leuke en gezellige dingen die het leven te bieden heeft, maar dan zonder schuldgevoel. Met wat kleine aanpassingen in je voedings- en leefpatroon bereik je al een heel eind!

Stap voor stap naar positievere gedachtes en een traject waardoor je liefdevoller naar jezelf leert kijken. Het is voor mij het mooiste geschenk om aan mensen te geven!

Puur

Sensitief

Authentiek

Volg Linda Janssen online

Wil je meer over Linda, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Linda over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X