fbpx

Over Larissa Ruwiel

-Ambassador van FEMMELY-

You first have to find out what’s eating you, before you can change the way you eat

-Oprah Winfrey

Hoi, ik ben Larissa Ruwiel! Ik ben holistisch diëtist en Eating Psychology coach. Vrouwen coachen naar ‘Food Freedom’, aka lekker in je lichaam zitten én een relaxte relatie met eten hebben, is mijn gift aan deze wereld!

Ik houd me graag bezig met coachen bij (food)cravings, stress- en emotie-eten, leren eten op gevoel i.p.v. volgens de ‘regeltjes’ etc.! Maar ook met lichamelijke klachten zoals verteringsklachten of vermoeidheid. Ik werk met een unieke holistische Science & Soul aanpak, waar we samenwerken met onze biologische lichaamssystemen en het vaak missende ingrediënt: de psychologie van het eten. Dat doe ik in mijn eigen (online) praktijk; Manage your Body.

Hoe ik daar ben gekomen? Ook ik ken de struggles en ik heb mijn weg in voedingsland gezocht! Ik wil de OORZAAK weten van gezondheidsklachten en eetstruggles. Geen pleisters plakken, maar zoeken naar iets wat écht werkt. Eerst in de orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer. Want hoe het lichaam werkt is mega interessant.

Maar wat als je vervolgens weet hoe het zit, je weet wat je het best kunt eten, maar dat de uitvoering nog steeds lastig is? Waarom vinden we afvallen of gewoon gezond eten vaak lastig en frustrerend? Dat is mijn ontdekkingsreis. De psychologie achter het eten is waar ik mijn echte passie in heb gevonden. En ik verklap je alvast het eerste geheim: het gaat helemaal niet over het eten.

Jouw uitdaging met eten is er niet voor niets. Het is jouw spiegel en de ingang naar groei! Het is er om je te wijzen op iets in je leven wat niet helemaal lekker loopt. Een aspect wat aandacht verdient zodat het weer in balans kan komen. Het is er om je iets te leren over je (onbewuste) gedachten en overtuigingen en over je relatie met je lichaam, met eten en met jezelf. Jouw uitdaging met eten is een uitnodiging om te groeien en daarbij helpen is mijn missie!

Bewustzijn

Nourishment

Groei

Volg Larissa Ruwiel online

Wil je meer over Larissa, haar werkwijze of Manage My Body weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Larissa over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X