fbpx

Over Lanne van Delft

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Lanne van Delft! Sinds kort woon ik weer in Nederland, hiervoor heb ik samen met mijn Allerliefste lief bijna 3 jaar in Stockholm, Zweden gewoond.

Tijdens ons avontuur in Stockholm heb ik mijn (online) coachingsbedrijf Your New Today opgezet waarbij ik de Levensliefhebber in andere leuke jonge vrouwen naar boven help te halen!

Na een lange periode van ziek zijn en burnout ontdekte ik in 2015 langzaam weer wie ik was en wat ik wilde. Sindsdien is ontdekken én doen wat mij blij maakt één van de belangrijkste dingen in mijn Leven als Levensliefhebber.
Want ik geloof dat het Leven bedoeld is om leuk te zijn, om lief te hebben. Los van verwachtingen, wat hoort en perfectionisme. Lang heeft ‘gewoon doorgaan’ en ‘hard voor mezelf zijn’ mij geleid. Totdat ik bewust koos te Leven zoals ik wil. Niet altijd een gemakkelijke keus, maar wel één waarvoor ik mezelf superdankbaar ben en waarmee ik anderen mag inspireren.

Begin 2018 zette ik een online coachingstraject op waarbij ik 9 lessen in Levensliefhebben deel verdeeld over 9 weken, met daarbij intensieve groepscoaching én heel fijne 1-op-1 sessies. Voor mij is intuïtie een belangrijk ‘instrument’ om mezelf en anderen verder te helpen. Daarom zet ik soms ook kaartleggingen in tijdens mijn coaching en bied ik die los aan.

Ik vind het supervet mijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen en hen zo mee te kunnen nemen in wat Levensliefhebben voor hen betekent. Supermooi zo het Leven en de wereld een beetje mooier te maken!

Heb lief en Leef!

Levensliefhebber

Intuïtie

Enthousiasme

Volg Lanne van Delft online

Wil je meer over Lanne, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Lanne over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X