fbpx

Over Karina Schuil

-Member van FEMMELY-

Hi! Ik ben Karina uit Amsterdam. Als kind lag ik al in mijn bed na te denken over het universum, oneindigheid, energieën, menselijk gedrag, het doel van het leven en de diepere betekenis achter ons bestaan. Ik moest al jong vechten om te leven zoals ik dat wilde en te staan voor mezelf. Dat is -ondanks dat ik veel heb moeten helen- mijn grootste kracht gebleken. Waar anderen vaak twijfelen over de stappen die ze willen nemen of over wat ze nou precies willen in het leven, doe ik gewoon wat ik wil doen en spring in het diepe.

Ik ben al dertien jaar ondernemer met een organisatiebureau voor zakelijke events en groepreizen. De laatste jaren heb ik me vooral gericht op ‘meaningful’ programma’s voor gelukkige, gezonde en betrokken medewerkers. De ironie is dat ik zelf ongelukkig werd van op angst en status gebouwde bedrijven te laten inzien dat het ook anders kan. Ik wilde niet meer op wilskracht pushen, maar werken vanuit flow en mijn ziel.

Zomer 2018 maakte ik een kwantumsprong. Ik zette mijn bedrijf op een laag pitje en startte in no-time mijn nieuwe bedrijf Follow Your Own Spark. Ik ga online courses aanbieden, coachen en bloggen. Nu kan ik mij volledig richten op anderen inspireren volgens hun hart te gaan leven en de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Via Femmely hoop ik gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten om mee samen te werken aan bijvoorbeeld retreats en programma’s en elkaars kracht en boodschap te versterken.

Ondernemen

Bewustzijn

Doen

Volg Karina Schuil online

Wil je meer over Karina, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Karina over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X