fbpx

Over Juliette Rijnfrank

-Member van FEMMELY-

Ik ben Juliette, intercultureel coach en gerechtstolk Portugees. De afgelopen 25 jaar heb ik een groot deel van mijn leven in Rio de Janeiro gewoond. Hierdoor ben ik als geen ander bekend met de culturele verschillen tussen Brazilië en Nederland en ken ik de uitdagingen die gepaard gaan met het opbouwen van een nieuw leven in een land met een andere cultuur. Deze kennis zet ik nu met liefde in om vrouwen te helpen hier in Nederland succesvol en gelukkig te zijn.

Als Nederlandse met een Braziliaans hart, help ik je graag je ware potentieel te ontdekken in deze transitiefase. Mijn missie is door verbinding een positieve bijdrage te leveren, zodat vrouwen het ritme van hun leven weer in eigen hand nemen en hu enigen weg kunt vinden. Ik geloof dat er in dit transitietijdperk veel aan het verschuiven is. De definitieve richting is voor veel mensen onzeker. Ik ben voor hybride oplossingen, het beste van twee werelden. Intercultureel coaching is een combinatie van coaching en mentoring, waarin een dialoog ontstaat tussen twee werelden.

Kijken naar andere culturen, zoeken naar verbinding en je eigen waarheid uit te dagen. Verder kijken dan een taal, je verhaal en je culturele identiteit. De diepere laag, je essentie. De wereld bijvoorbeeld van een Zuid-Amerikaanse in de Nederlandse maatschappij. Hoe vind je je ritme in de Nederlandse maatschappij? Ik zie om mij heen zoveel krachtige (Latijns-Amerikaanse)vrouwen die hun kracht en talenten volop willen inzetten in Nederland. Met het interculturele coaching inspireer ik je graag om stappen te zetten in verbinding met je eigen roots

Ik leer je te begrijpen hoe jouw roots je hebben gevormd tot wie je nu bent. Door je hier bewust van te zijn is het makkelijker om valkuilen te herkennen, maar leer je ook waar jouw kracht ligt en hoe je die kunt gebruiken om kansen te benutten. Ik zal je laten inzien dat deze fase van je leven een prachtige uitdaging is. Een leeg canvas dat je helemaal opnieuw kunt gaan inkleuren zoals jij dat wilt. In een ander land gaan wonen, kan verlammend aanvoelen, maar tegelijkertijd is het ook heel bevrijdend. Los van al je gewoontes en routines zijn er tal van nieuwe kansen om jezelf te ontplooien. We zullen aan al deze inzichten werken via bewustzijnscoaching, lichaamswerk en systematisch werk. Mijn programma’s zijn altijd maatwerk en kunnen op ieder moment worden aangepast aan jouw kenmerken en behoeften. Een programma in beweging dus, net zoals het leven iedere dag in beweging is.

Verbinding

Intercultureel Coaching

Bewustzijn

Volg Juliette Rijnfrank online

Wil je meer over Juliette, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Neem dan een kijkje op haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Juliette over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X