fbpx

Over Judith van Arendonk

-Member van FEMMELY-

Integer, authentiek, duidelijk, spiegelen, humor. Deze woorden omschrijven mij. 

Twintig jaar ben ik werkzaam geweest als jurist in de zakelijke dienstverlening. Als adviseur van ondernemers, zowel nationaal als internationaal hield ik veel ballen in de lucht. Zeker toen ik mijn carrière combineerde met het moederschap. Enkele jaren gelden ben ik een opleiding tot kindercoach gaan volgen en startte ik naast mijn baan een praktijk. Inmiddels heb ik het juridische vaarwel gezegd en ben ik naast kindercoach ook leefstijl & vitaliteit coach. In mijn praktijk begeleid ik vrouwen die werk en gezin willen combineren, die zichzelf willen ontwikkelen en die in de hectiek van alle dag een gezonde en vitale leefstijl na streven.

Kijkend naar wat er is en hoe je dat kunt inzetten, ontvouwt zich jouw pad. Alles is in potentie aanwezig. Wat geef je aandacht en laat je groeien? Daar gaan we samen naar op zoek. Zodat jij de regisseur wordt van je leven en niet langer een bijrol speelt.

Het geeft je meer vitaliteit, energie, balans en controle. Leven in plaats van geleefd worden.

Authentiek

Verbinding

Vitaliteit

Volg Judith van Arendonk online

Wil je meer over Judith, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Judith over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X