fbpx

Over Judith Boom

-Member van FEMMELY-

Ik ben Judith Boom, 34 jaar en woon in Boxtel. Ik ben moeder van twee kleintjes (5 en 2) en werk parttime als grafisch ontwerper bij een bedrijf dat allerlei kaarten maakt, verkoopt en ontwikkeld. Dat is een van mijn passies.

Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als creatieveling. Ik ben nog heel erg aan de beginfase (website in aanbouw). Afgelopen jaar heb ik veel in m’n hoofd gezeten met ideeën en plannen, maar in 2019 ga ik stappen zetten en kijken waar mijn pad me heen brengt.

Mijn missie is om iedereen wat meer creatief te laten zijn. Kleur te brengen in ieder z’n leven en de kracht van creëren te laten ervaren. Ik heb zelf ervaren hoe het is om via creativiteit weer in je eigen kracht te komen. En dat gun ik iedereen.

Iedereen heeft in z’n binnenste, in z’n hart, een heel krachtig vuurtje branden dat nooit uit gaat. En daar woont jou creativiteit. Het zit al in je! Je draagt het altijd bij je!
– Je verbindt met je gevoel
– Het vermindert stress en angst
– Het verbetert je stemming
– Het geeft zelfvertrouwen

Creatief

Ontdekker

Zorgzaam

Volg Judith Boom online

Wil je meer over Judith, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Volg haar dan op social media! Ook voor vragen aan Judith over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X