fbpx

Over Josefien Zuiderveen

-Ambassador van FEMMELY-

De wind in mijn haren en de zon op mijn gezicht. Als ik in beweging ben, worden mijn ziel, hart en hoofd vervuld met warm licht.

Ik ben Josefien, ben 32 jaar en woonachtig in Tilburg. Graag inspireer ik mensen om in beweging te komen door middel van creatie, inspiratie en interactie. Ik zet dit graag in bij mijn bedrijf Nova Fire. Bij Nova Fire staan hoopdance workshops, verhalende shows & vrouwencirkels centraal.

Ik ben een dynamische vrouw die recentelijk opnieuw meer in haar kracht is komen te staan. In dit jaar ben ik mijzelf ontzettend tegengekomen op allerlei levels en ben ik het gaan zien, omarmen en mijn leven gaan herschrijven en in ben gaan zetten, door het helen van mijzelf, het spelende in mijzelf te omarmen en de delende kant in te zetten voor verbinding met mijn mede mensen.

Mijn missie is om in eerste instantie vrouwen te inspireren in hun kracht te gaan staan, erkennen en herkennen van valkuilen, ombuigen naar krachten en haar volle potentie te gaan leven, en dit dan uitdragen met plezier en inspiratie. Daaruit komt vanzelf jouw uiting, doel en pad in zicht, om van binnen naar buiten te leven. Mijn doel is harten (meer) te openen, interactie aan te gaan en te verbinden met mijn medemensen.

Ambassador mogen zijn Femmely is één van de eerste mooie stappen die ik maak om mijn krachten, talenten en missie groter te maken en te verbinden aan meer prachtige vrouwen die ook plezier, passie en liefde de wereld in brengen.

Plezier

Inspiratie

Bewustzijn

Volg Josefien Zuiderveen online

Wil je meer over Josefien, haar werkwijze of Nova Fire weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Josefien over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for wearefemmely_ is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X