fbpx

Over Jette van Duijn

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Jette van Duijn, 31 jaar, Utrechter en als educational designer en coach help ik vrouwelijke ondernemers bij het vormgeven van (online) programma’s, workshops, trajecten en events.

Ik heb me bij Femmely aangesloten omdat ik weet dat we samen sterker staan, elkaar kunnen upliften en supporten en dat we elkaar met onze unieke verhalen en krachten verder helpen.

De quote ‘This is your world, shape it’! staat op mijn lijf geschreven. Ik geloof namelijk dat we de shapers zijn van ons eigen leven en dat joy de beste raadgever is om je koers op te bepalen. Daarnaast geloof ik dat het tijd is dat wij vrouwen ons unieke verhaal met de wereld gaan delen en we liefdevol creëren vanuit onze authentieke kracht.

Met de juiste tools en hulp resulteert dit in het meest krachtige aanbod wat jij met de wereld te delen hebt. Een magisch aanbod waarmee jij jouw business doelen behaalt, jouw droomklanten aantrekt én de gewenste impact realiseert.

Your story is the key that can unlock someone else’s prison

Van burn-out naar een complete puzzel

In 2011 behaalde ik de master Educational design & consultancy aan de Universiteit van Utrecht. De jaren daarna heb ik vele on- en offline leerbelevingen (opleidingen, programma’s, events, cursussen, trajecten, trainingen en workshops) ontworpen en ontwikkeld voor de profit en non profit sector.  

In 2016 koos ik ervoor mijn vaste baan op te zeggen, dit nadat ik me moest overgeven aan een burn-out. Een nieuw huis in de natuur hielp me weer bij mezelf te komen van waaruit ik mijn eigen bedrijf ‘Fabriek Authentiek’ startte. 

Ik investeerde in o.a. in persoonlijke coaching, een coachopleiding bij Dolly Heuveling van Beek, masterclasses bij Gabby Bernstein, een business traject bij Eelco de Boer en vele events en zo begon mijn puzzel steeds completer te worden.

Puzzelstukjes vielen echt op z’n plek toen ik de match kon maken tussen mijn LIEFDE voor het onderwijskundig ontwerpen èn de meeste AWESOME doelgroep ever: ondernemers! Vrouwelijke ondernemers die weten dat er meer in zit, die de wereld mooier willen maken, die groots dromen en die hun eigen aanbod in de wereld willen zetten. Ofwel ‘woman who show up! ‘en klaar zijn om hun boodschap met de wereld te delen.

Dit is mijn goud en ik krijg er nog steeds zoveel energie van: onderzoeken wat jij te géven hebt aan de wereld, dat jij jouw goud gaat inzien, het afstemmen op jouw droomklant, het structureren van jouw kennis en ideeën, het tot leven brengen van jouw workshop, programma of event en het inzetten van tools om transformaties bij jouw klanten te realiseren. Ofwel het creëren van jouw unieke aanbod waarmee jouw bedrijf impact maakt in de wereld.

Conceptueel

Intuïtief

Creatief

Volg Jette van Duijn online

Wil je meer over Jette, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website! Ook voor vragen aan Jette over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X