fbpx

Over Janna Krooshoop

-Ambassador van FEMMELY-

Hi, leuk dat je er bent! Ik ben Janna Krooshoop, yogadocent en zelfstandig ondernemer. Zo’n 3 jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid en mijn carrière als projectmanager/communicatieadviseur in de hectische wereld van marketing en reclame achter me gelaten. Hoe goed het van de buitenkant ook leek te gaan, voor mij was de koek na 7 jaar op en merkte ik steeds vaker dat ik niet meer écht blij van mijn werk werd. Dat het me structureel meer energie kostte dan opleverde, dat het me op de lange termijn geen voldoening gaf en – hoewel mijn baan perfect aansloot op mijn opleiding en vaardigheden – miste ik de aansluiting bij mijn persoonlijke (kern)waarden en karakter.

Na wat (lees: een boel) soul searching om te ontdekken wat ik dan wèl wilde, kwam ik erachter dat het geluk voor mij in yoga(filosofie) verscholen ligt en werd mijn droom om ooit voor mezelf te beginnen ineens heel concreet. Ik volgde verschillende docentenopleidingen en cursussen, richtte mijn bedrijf Wanderlust Yoga op en geef nu wekelijks meerdere yogalessen (Hatha Flow, Yin, Yoga Nidra, Aroma Yoga) en workshops. Ook schrijf ik als gastblogger voor WENDY over yoga en heb ik een eigen webshop waar ik eco-vriendelijke producten verkoop die niet alleen superfijn zijn voor jou, maar ook nog eens lief voor de natuur.

Met Wanderlust Yoga inspireer ik je graag om stappen te zetten naar een bewuster leven en de meest stralende versie van jezelf. Yoga kan daarbij een eerste stap zijn om meer rust en helderheid in je hoofd te creëren en vanuit die ontspannen basis kun je vervolgens authentieke(re) keuzes maken. Keuzes die je dichter bij jezelf brengen, bij jouw ware natuur en die ervoor zorgen dat je datgene doet waar jij écht blij van wordt. Uit ervaring weet ik wat een bron van kracht, zelfkennis en zelfliefde yoga kan zijn. Om deze kennis en wijsheid door te mogen geven is voor mij het mooiste dat er is. Het geeft zoveel voldoening om elke dag bezig te zijn met iets waar je volledig achter staat en heilig in gelooft, waar je voor je gevoel een verschil mee kan maken dat er écht toe doet. Waarmee je een positieve bijdrage kan leveren aan iemands persoonlijke welzijn en bewustzijn. Zo maken we samen met jou en alle andere FEMMELY ambassadors onszelf én de wereld om ons heen steeds een klein beetje mooier!

Bewustzijn

Zelf-care

Positive vibes

Volg Janna Krooshoop online

Wil je meer over Janna, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Janna over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X