fbpx

Over Hanneke de Vreugd-Kromhout

-Ambassador van FEMMELY-

Ik hou van het leven en het leven houdt van mij! Gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde. Ja, het bestaat echt! Samen zijn wij ouders van twee heerlijke jongens.

Maar het leven stond niet stil. We hebben een jaar of 10 in heel zwaar weer gezeten op zowel emotioneel als financieel vlak. Nu we daar uit zijn gekomen kan ik met recht zeggen dat dit het beste is wat ons is overkomen. Het heeft mijn ogen geopend. Het roer ging om. Was ik vorig jaar nog de centrale figuur in een organisatie, ben ik nu een ondernemer met mijn eigen coach praktijk. Eindelijk doe ik iets waar ik blij van wordt. Waar ik volledig achtersta.

Mijn levenservaring, de vele workshops en cursussen met als kers op de taart De Nieuwetijdse Coach Opleiding hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Net even anders. Ik ben heel open en direct, vertel ik jou wat je nodig hebt – niet altijd wat jij wilt horen.  Soms gebruik ik mijn humor om zo pittige feedback wat prettiger terug te geven. Als je de ernst uit de situatie haalt, is er vaak al bijna geen situatie meer.  Het wordt meteen kleiner.

Maar ik kan er ook enorm van genieten om aan de zachte kant te werken. Mediteren en helemaal tot jezelf komen. De ontspanning zien bij mijn klanten. De rust en ruimte die dan in hun hoofd terugkeert. Zo mooi om te zien.

Voor andere ondernemers en coaches ben ik een sparringspartner. Ik hou ervan om met de klant mee te denken en samen nieuwe strategieën te verzinnen. Kortom: ik zet graag mensen in hun kracht.

Coaching

Kracht

Het leven

Volg Hanneke de Vreugd-Kromhout online

Wil je meer over Hanneke, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Hanneke over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X