fbpx

Over Gundalyn Hemmink

-Member van FEMMELY-

Ik ben Gundalyn Hemmink en ik help mensen dichter bij hun ware natuur te komen. Dit doe ik door mijn eigen natuurlijkheid in te zetten: aandachtige ruimte, rustige verbinding, puur vertrouwen, heldere aanwezigheid en eerlijke intuïtie.

Mijn eigen kracht stroomt het meest wanneer ik in de natuur ben. Dan komt mijn ware kernnatuur het beste tot haar recht.​ Wanneer ik zo dicht bij mijzelf sta, ben ik ook het beste in staat om anderen daar ook te brengen. Ik kan dan de flow delen van het krachtig bewust-zijn en dat je op je eigen natuur kunt vertrouwen.

Als natuurcoach werk ik dan ook buiten in natuursessies met iedereen die zich wil ont-wikkelen. Dit doe ik in de omgeving van Steenwijk en op de Utrechtse Heuvelrug. Meer hierover vind je op www.natuursessies.nl en www.instagram.com/natuursessies/

Het heeft wel even geduurd voordat ik ontdekte dat ik dit zo goed kan en dat ik dit vooral zo goed in de natuur kan. Ik ben in het verleden vaak mijn eigen kracht kwijtgeraakt door mee te gaan in de drukte om mij heen en de verwachtingen die er waren (of waarvan ik dacht dat ze er waren). Ik heb vaak veel te hard gewerkt, veel te veel gewild, ben over de kop gegaan en uiteindelijk tegen een muur gelopen. Ik ben er echter doorheen gebroken en volg nu het pad van mijn eigen intuïtie, mijn eigen duidelijke ‘Ja-gevoel’ en ‘Nee-gevoel’, op mijn tempo en vanuit mijn basiskracht. En dat staat ook aan de basis van hoe ik nu mensen coach en begeleid in de natuur.

 

 

Natuur

Intuïtie

Verbinding

Volg Gundalyn Hemmink online

Wil je meer over Gundalyn, haar werkwijze of coachings weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Gundalyn over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X