fbpx

Over Fleur Brunninkhuis

-Ambassador van FEMMELY-

Hi! Ik ben Fleur Brunninkhuis. Burn-out en life coach, MSc Sociale Psychologie, freelance consultant en – in mijn vrije tijd – yin yoga lerares. Ik heb een grote passie voor alles wat met mindfulness en bewustwording te maken heeft.

Na 6+ jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik begin 2018 mijn hart gevolgd en als ondernemer gestart. Hiervoor werkte ik o.a. als management trainee en marketing manager bij Ahold, KraftHeinz en het World Food Programme van de Verenigde Naties.

In 2015 kreeg ik een burn-out en ben ik als ambitieuze millennial heel anders naar het leven gaan kijken. Tegenwoordig ben ik bevlogen over alles wat met bewust leven en goed voor jezelf zorgen te maken heeft, en maak ik keuzes vanuit mijn hart.

Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om vrouwelijke millennials te inspireren om zelfbewuster in het leven te staan.

Ik coach millennials met stress & burn-out klachten en bied life coaching aan, zowel zakelijk als privé. Ook geef ik workshops bij bedrijven over bewustwording, werkgeluk en vitaliteit. Op mijn website deel ik blogs en gratis tools over deze onderwerpen, en wekelijkse inspiratie op Instagram!

Daarnaast hou ik van reizen, lekker eten en mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Op dit moment woon ik in Amsterdam.

Heb je vragen of wil je met me in contact komen? Leuk! Stuur me vooral een berichtje.

Coaching

Bewust leven

Yin yoga

Volg Fleur Brunninkhuis online

Wil je meer over Fleur, haar werkwijze of workshops weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Fleur over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X