fbpx

Over Femmely

Femmely is een online platform waar vrouwen met elkaar kunnen connecten, elkaar kunnen helpen en samenwerkingen aan kunnen gaan. Vrouwen die de wereld een stukje mooier maken. Vrouwen die yogateacher, healer of coach zijn. Vrouwen die een duurzaam bedrijf hebben. Vrouwen met dezelfde soort missie, allemaal op hun eigen unieke manier. Laten we onze krachten bundelen en de wereld samen mooier maken.

Want dat is precies waar Femmely voor staat: het verbinden van vrouwen met een soortgelijke missie om elkaar te empoweren, meer mensen te bereiken en de wereld samen mooier te maken.

Binnen het platform kun je je eigen profiel maken, andere vrouwen leren kennen, samenwerkingen aangaan, van elkaar leren, inspiratie geven en ontvangen.

Alles binnen Femmely is er eigenlijk op gebaseerd om je missie grootser in de wereld neer te zetten, waar je nu ook staat. Bij Femmely zijn veel vrouwen aangesloten die een bezielde onderneming hebben en/of gewoon een grote interesse hebben in persoonlijke/spirituele ontwikkeling.

Ik zie om mij heen zo ontzettend veel mooie initiatieven van vrouwen met dezelfde soort missie, allemaal op hun eigen unieke manier. Of het nu met coaching is of met healing, met yoga of met energiewerk: we need each other!

Lindsey Bartens

Oprichtster Femmely

Today is a perfect day to start living your dreams

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X