fbpx

Over Emma van Egmond

-Ambassador van FEMMELY-

Ik ben Emma, 30 jaar en woon in Utrecht. Mijn drie grote liefdes zijn mijn vriend Siebe en onze Siberische katers George en Sol. Mijn persoonlijke missie is om mensen te inspireren om meer vanuit zichzelf te leven. En daarmee de weg naar innerlijke rust te bewandelen. Als je imperfecties omarmt, wordt het leven bovendien leuker (en makkelijker).

Ik deel persoonlijke verhalen, tips en ideeën op het gebied van mindset, lifestyle en burn-out via mijn blog De Imperfectionist. Ik doe dat niet zomaar. In 2017 kreeg ik een burn-out. Ik werkte als beleidsadviseur bij een grote gemeente. In een baan die niet bij mij paste. Ik werkte stug door. Tot het op was. Mijn burn-out was een heftige ervaring, maar ik had ‘m niet willen missen. De lessen die ik geleerd heb had ik niet op een andere manier kunnen leren. Ik ben er nu dankbaar voor, hoe gek dat ook klinkt.

Gaandeweg kwam ik erachter dat schrijven mijn vierde grote liefde is. Dat ik het liefst in mijn pen klim en schrijf. Mijn ambitie is om hier mijn werk van te maken, als (freelance) tekstschrijver en content maker. Ik zet een verhaal of boodschap om in geschreven tekst. Of dat nou online of offline is. Behalve het schrijven van aantrekkelijke en inspirerende teksten, manage ik social media kanalen. Ik creëer zakelijke en creatieve content, social media, nieuwsbrieven, blogposts, webteksten en interviews.

Schrijven

Kwetsbaarheid

Zelfliefde

Volg Emma van Egmond online

Wil je meer weten over Emma, de blogger of de tekstschrijver? Neem dan een kijkje op De-Imperfectionist.nl en volg haar op Instagram. Of bekijk haar profiel op LinkedIn. Vragen of interesse om samen te werken? Neem contact met haar op!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X