fbpx

Over Dianne Hachmang

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Dianne, ik woon en werk in Apeldoorn. Ik woon samen met mijn man en twee zoontjes, Rowan (4) en Tobias (2). Ik breng heel graag tijd met deze lieve mensen door. Ik lees en schrijf graag. Als ik ‘s avonds even tijd voor mezelf neem lees ik ontzettend graag fantasy boeken. Van een passie voor boeken over vampieren ben ik inmiddels beland in futuristische fantasy. Heerlijk! Ik geniet van mijn familie en vrienden, én mijn vak als intuïtief lifecoach. Ik vind het fijn om me te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en bijscholingen.

Mijn missie
Op 2 augustus 2018 begon ik met mijn eigen praktijk Hartenkracht, waar ik coaching bied aan vrouwen. Het is mijn missie om vrouwen weer in contact te brengen met hun innerlijke kracht, hun hartenkracht. Verbinding met zichzelf (weer) gaan ervaren, en vertrouwen creëren om vanuit die plek keuzes te maken waar ze gelukkig van worden. Dit is mijn missie omdat ik weet dat zij daarmee de wereld om zich heen ook weer een stuk mooier en liefdevoller zullen maken. Zo ontstaat er een stroom aan energie vanuit liefde die zich blijft verspreiden.

Er is niets mooier dan het ervaren van de weg naar binnen, om daar te helen en groeien en van daaruit weer naar buiten te treden vanuit je hart. Wow, die transformatie is zó empowerend, en vraagt steeds weer nieuwe verdieping in die connectie met jezelf. Eenmaal op het pad van je hart, kun je niet meer terug en wil je alleen nog maar vooruit.

 

 

Mijn manier van werken is intuïtief, rustig en scherp.
Alles is er op gericht mijn klanten weer in contact te brengen met hun hart, hun gevoel, intuïtie en het vertrouwen daar in. Van daaruit creëren we een nieuwe balans tussen het hart en het denken en maximaliseer je de kracht van beiden. Zonder dat het ego er met het denken vandoor gaat…

Hoe doe ik dat?
Ik bied 1 op 1 coachtrajecten aan waarbij je kunt kiezen voor alleen coaching, alleen energetische behandelingen of een mix van beide. Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw coachvraag.

Groepen
Ook zal er in de loop van 2019 een groepstraject van start gaan. Vijf vrouwen gaan samen op reis, met ieder hun eigen coachvraag. Ik coach, begeleid en faciliteer, maar het is de dynamiek van de groep die een prachtige verdieping geeft aan het proces.

Naast coaching organiseer ik een meditatiecirkel, en blijf ik mezelf openstellen voor nieuwe ideeën voor trainingen en workshops. Ik sta ook open voor samenwerkingen.

Scherp

Rustig

Intuïtief

Volg Dianne Hachmang online

Wil je meer over Dianne, haar werkwijze of coachings weten? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Dianne over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X