fbpx

Over Charelle Casander

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Charelle. Een coach, schrijver, ritueelverzorger en boomknuffelaar die jou helpt je te herinneren wie jij écht bent, zodat je jouw unieke gifts kunt inzetten voor de heling van onze wereld.

Uitgeput en in chronische pijn, zo zag mijn leven er lange tijd uit. Nooit echt enthousiast over het leven, compleet verdwaald op planeet Aarde.

Totdat ik in aanraking kwam met Ayurveda, een way of life die mijn innerlijk licht ontvlamde. Met dit lantaarntje vond ik mijn weg terug naar mijn pad, naar mijn échte ik. Naar mijn krachten, kwetsbaarheden en gifts.

Ik heelde. En nu wil ik jou helpen helen, jezelf terug te vinden en je innerlijk licht weer te laten schijnen. Zodat we samen, lichtje voor lichtje, de wereld mogen helen.

In mijn werk besteed ik aandacht aan voeding, verbinding maken met de natuur, mindset en het contact met je ziel. Zodat jij helderheid krijgt over wie jij diep van binnen bent en je jouw echte leven mag gaan leiden.

Wil je meer te weten komen over mij en wat ik doe? Volg mij dan op Instagram via @charelle.light. Of download alvast mijn theerecepten om je intuïtie te versterken.

Ritueel

Spiritualiteit

Connectie

Volg Charelle Casander online

Wil je meer over Charelle, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website! Ook voor vragen aan Charelle over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande button bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X