fbpx

Over Ann Schreppers

-Ambassador van FEMMELY-

Als klein kind was ik reeds gefascineerd door de magie van het leven, het universum & de planeet. Hierbij koesterde ik altijd een enorme liefde voor alle levende wezens en was ik vastberaden om een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld. Van zodra ik kon spreken stelde ik vragen mama als ‘ wat doe ik hier eigenlijk in dit leven?’ en zodra ik kon stappen, ging ik meteen op mijn tenen lopen, waarbij ik mijn hart op jonge leeftijd verloor aan dans & beweging.

Vandaag de dag sta ik nog heel dicht bij dit kind en is het faciliteren van connectie mijn grootste drijfveer; enerzijds innerlijk tussen body, mind en soul, anderzijds met onze leefwereld door bewuste communicatie en verbinding met de natuur – en al de levende wezens – … Niet vanuit mijn ego-mind, maar vanuit onvoorwaardelijke liefde … ‘to create something bigger than myself & to give back to the world & life itself’.

Hieruit is de Conscious Corner geboren…. een organisatie die bewustzijn wil stimuleren in de wereld en impact wil creëren door bewuste verbinding. Bij de corner kan je terecht voor retreats & workshops die focussen op diepgaande verbinding door meditatie, yoga (verscheidene stijlen), outdoor sport (klimmen, surfen,..), bewuste communicatie in een voedende & natuurlijke setting ….’. Mijn missie is om mensen te versterken, grenzen te verleggen, angsten te overstijgen, liefde te verspreiden & more…

De wereld

Liefde

Yoga

Volg Ann Schreppers online

Wil je meer over Ann en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek haar website of volg haar op Instagram! Ook voor vragen aan Ann over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X