fbpx

Over Angela Peters

-Member van FEMMELY-

Mijn naam is Angela Peters, ik woon in het Gelderse stadje Hattem. Hier is ook mijn atelier gevestigd. Mijn kunstenaarschap begon in 2013 nadat ik mijn Bachelor of Fine Art and Design in Education had afgerond. In eerste instantie lag mijn focus op de mens, deze schilder ik nog steeds graag. Maar nadat ik samen met mijn vriend een boek over de natuur en het buitenleven ben gaan maken, ben ik begonnen met illustraties van planten en dieren. Ik ben gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Deze wil ik met mensen delen in de vorm van een boek waar we nog steeds aan werken en kunstwerken/ prints.

Nadat de illustraties voor het boek af waren had ik nog steeds de smaak te pakken. Nu probeer ik dagelijks een tekening en illustratie te maken. Naast mijn werk als beeldend kunstenaar en illustrator werk ik in het voortgezet speciaal onderwijs en als kunstenaar in de klas.

Ik ben een maker. Elke dag besteed ik tijd aan maken, daarnaast geniet ik graag van de kleine dingen in de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details. Door de jaren heen heb ik heel wat tekeningen en illustraties gemaakt. Deze wil ik nu als print of origineel gaan verkopen, online en uiteindelijk ook in winkels. Ik ben net bezig met het opzetten van mijn online shop en het ontwikkelen van mijn eigen merk. Een spannende weg van onderzoeken, vallen en weer opstaan. Ik heb er zin in.

Creatief

Levensgenieter

Natuurliefhebber

Volg Angela Peters online

Wil je meer over Angela, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Angela over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X