fbpx

Over Amanda Hartog

-Member van FEMMELY-

Ik ben Amanda Hartog, 26 jaar. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en de wereld in zijn groter geheel. Waarom zijn we op aarde? Wat is onze zielsmissie? Hoe kunnen we onszelf blijven ontwikkelen? 

Vanuit deze interesse is het niet verwonderlijk dat ik na mijn middelbare schooljaren voor de studie Psychologie koos. Omdat ik voornamelijk geïnteresseerd was in de positieve psychologie koos ik de afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Coachopleiding
Kort na mijn afstuderen kreeg ik het verlangen om een coachopleiding te gaan doen en daarmee mijn kennis in het 1 op 1 begeleiden nog verder te verdiepen. Ik koos voor de coachopleiding ‘Intuïtief Coachen’ bij IMC Mensontwikkeling die ik in 2015 met succes heb afgerond. Het verlangen om een eigen praktijk te starten was er toen al, maar het kostte me nog een aantal jaar om er ook echt daadwerkelijk klaar voor te zijn. In deze tussenliggende jaren heb ik gewerkt als Recruiter, maar naarmate de jaren verstreken merkte ik steeds sterker: dit is niet waar ik gelukkig van word, dit is niet wie ik ben en wil zijn. 

De stap en het vertrouwen om mijn verlangen écht te verwezenlijken is gekomen door inzichten die ik op mijn Opleiding tot Levenstherapeut bij School of Life heb opgedaan. Ik ben daar in januari 2017 gestart en dit voelde als thuiskomen. Het eerste en het tweede studiejaar heb ik gebruikt om voornamelijk veel aan mijzelf te werken en te oefenen met cliënten.

 

Steeds meer ervoer ik: dit is wat ik wil, het helpen, laten groeien en ontwikkelen van anderen mensen. Zelf blijven ontwikkelen, maar die kennis ook continu blijven overdragen aan anderen.   

Mijn kernwaarden
Hoe ben ik dan als persoon? Ik ben rustig, geduldig, sensitief en creatief, ik houd van eerlijkheid en heb aandacht voor detail. Daarnaast heb ik een sterke ratio, ben ik goed in analyseren en observeren. Liefde, vertrouwen, zelfontwikkeling en verbinding zijn belangrijke kernwaarden voor mij. Ik word omschreven als iemand die de gave bezit om mensen te helpen en inspireren juist vanuit de rust die ik bezit en het vermogen om altijd het beste in de ander te zien, de essentie in de ander naar boven te halen. 

Eigen bedrijf
Per 1 januari dit jaar ben ik dan ook trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf: Amanda Hartog Coaching en Therapie. Naast dat ik mensen begeleid, vind ik het leuk om te schrijven en post ik regelmatig nieuwe blogs over onderwerpen die mij bezighouden: www.amandahartog.nl/inspiratie 

Sensitief

Rust

Kwetsbaarheid

Volg Amanda Hartog online

Wil je meer weten over Amanda en haar werkwijze? Bezoek dan de website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Amanda over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X