fbpx

Over Aida Correia

-Ambassdaor van FEMMELY-

Hi, ik ben Aida, vrouw, alleenstaande moeder van 2 pubers, dochter, vriendin, maatschappelijk werker, coach en trainer.

Ik geniet van het leven. Ik houd van het leven. Ik vlieg als een vogel vrij door het leven. Heerlijk om in mijn kracht te staan en dansend door het leven te gaan. Ik geniet van de stappen die ik zet in mijn leven. Ik leef ECHT, ik leef BEWUST en ben ontzettend dankbaar en gezegend!

Echter is dit niet altijd zo geweest. Ik heb me heel vaak aangepast, mijn waarheid niet gesproken, me ongelukkig gevoeld hier op aarde, mijn emoties niet laten zien, mijn innerlijke stem genegeerd, veels te veel voor anderen gezorgd en te weinig mijn eigen grenzen getrokken. Totdat ik ziek
werd.

Ik koester al mijn ervaringen omdat deze aanleiding zijn geweest om op zoek te gaan naar mijn zelf. Ik heb geleerd mezelf lief te hebben. Ik heb me herinnerd wie ik werkelijk ben en durf daarvoor te gaan. Sinds ik dit gevoel van kracht, zelfliefde en vreugde kan laten stromen, creëer ik geluk en overvloed voor mezelf en de mensen om mij heen.

Mijn passie is dan ook vrouwen begeleiden naar hun eigen levenskracht wat ontstaat wanneer zij zich weer verbinden met het hoofd, hart en buikcentrum zodat zij ook vrij en krachtig door het leven kunnen. Het
verbinden van hoofd, hart en buik leidt tot passie, energie, zelfliefde, levensvreugde en bevrijding van jezelf.

Hoe fijn is het als jij jouw leven kan leven op de manier waarop jij wilt? Je eigen keuzes kunt maken wat gedreven is door liefde in plaats van angst. Zie jij jezelf al voor je??? Zo vrij als een vogel…… zo puur als een baby geniet jij van het leven dat jou geschonken is. Je straalt als een zonnetje.
Je hebt jezelf terug gevonden. Je omarmt jezelf. Je hebt jezelf lief. Je waardeert jezelf. Je houdt van jezelf en wilt het allerbeste. Je ervaart meer plezier en gaat vrij en krachtig door het leven…..

Wil jij meer weten over mij en mijn werk? Wil jij jouw licht weer laten
schijnen, neem dan een kijkje op mijn website of LinkedIn pagina.

Verbinding

Levensvreugde

Zelfliefde

Volg Aida Correia online

Wil je meer over Aida, haar werkwijze en wat haar zoal bezig houdt? Bezoek dan haar website of volg haar op social media! Ook voor vragen aan Aida over eventuele samenwerkingen kun je haar via onderstaande buttons bereiken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X