fbpx

 

Femmely Membership

 

Wil jij je verbinden met gelijkgestemde vrouwen en elkaar naar the next level tillen? Wil jij leren over online marketing en hoe je meer mensen kunt bereiken? Join the Femmely!

Je krijgt dan toegang tot het online platform zodat je gelijk met andere vrouwen kunt connecten. Vanaf medio januari zullen er ook verschillende (online) marketing trainingen te vinden zijn binnen het platform.

Het online platform is een plek waar jij andere vrouwen leert kennen, elkaar vragen kunt stellen, samenwerkingen kunt aangaan én waar je praktische tips krijgt over hoe je met online marketing jouw ideale doelgroep kunt bereiken. Dit alles zodat we met zijn allen nog veel meer mensen kunnen bereiken en de wereld een stukje mooier te maken.

Waarom zou je je aan willen melden?

 

  • Je kunt direct gebruik maken van het platform
  • Je komt in een groep gelijkgestemde vrouwen terecht
  • Je kunt hele waardevolle connecties opdoen
  • Je kunt samenwerkingen aangaan
  • Je kunt van elkaar leren
  • Je leert hoe je je doelgroep bereikt
  • Je krijgt een eigen profielpagina op de site*
  • Je kunt jouw events en workshops plaatsen* 

*Vanaf een kwartaal membership

Voor welk membership kies jij?

Er zijn verschillende memberships beschikbaar. Zo kun je Femmely eerst eens een maand proberen bijvoorbeeld voor €13. Je kunt ook kiezen voor een membership per kwartaal of per jaar. Bij deze laatste 2 opties krijg je ook een eigen pagina op de site én kun je je events/workshops vermelden in de agenda!

* Binnen 48 uur na aankoop ontvang je de voucher in je mailbox

Het maand-kwartaal- of jaarbedrag wordt zonder opzegging iedere periode opnieuw afgeschreven.
Na de eerste periode is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. Zie ook de Algemene Voorwaarden

Wat anderen zeggen over Femmely

Onwijs mooi initiatief! Ik ben super blij dat ik deel uit maak van dit platform waar zoveel inspiratie en kennis met elkaar gedeeld wordt.

Tess Jamdagni

Lindsey is de perfecte persoon om mensen bij elkaar te brengen. Ze is super inventief en dit platform is geen uitzondering! Ik vind het een super fijn platform om in contact te komen met vrouwen in dezelfde richting werken maar meer eigenlijk nog die allemaal met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Lindsey zelf is een goede online marketeer dus ook een fijne manier om van haar te kunnen leren via dit platform!

Lisa Eggen

ETIC

Geweldig trots om ambassadeur te zijn van dit gloednieuwe online platform. een netwerk van topvrouwen met een vracht aan kennis en ervaring om te delen, te vragen, uit te putten! We zijn er om elkaar te helpen en op te tillen en te groeien en te steunen. Wat is er mooier dan dat! Waardevol.

 

Dank Lindsey voor je knowhow je creativiteit en je inzet.

Martine Hamstra

Eigen Weg Doel Bewust

Femmely Membership

Heb jij zin om samen te groeien en elkaar te versterken in al het moois wat wij doen? Kies het membership dat bij jou past en meld je aan!

Femmely Members tot nu toe

Veelgestelde vragen

 

Pas ik binnen deze Femmely?

Wanneer jij een dikke JA voelt als je alles hebt gelezen hier, dan pas je zeker binnen onze Femmely. Veel Femmely members zijn bijvoorbeeld yogateacher, coach, mindfulness trainer of HSP expert. Maar wanneer je dit (nog) niet bent, ben je ook zeker welkom binnen onze Femmely en je te verbinden aan andere inspirerende vrouwen.

Ik heb nog geen eigen bedrijf. Kan ik mij toch aanmelden?

Absoluut! Juist leuk om nu al verbindingen met anderen te leggen die al wel hun eigen bedrijf hebben en van hen te leren. Ook leer je binnen het platform hoe je jouw doelgroep het best kunt bereiken: hele waardevolle kennis voor als je net begint! 

Hoe meld ik mij aan?

Via deze link kun je je aanmelden. Na het invullen van je gegevens en het voltooien van de betaling, ontvang je binnen enkele minuten je inloggegevens voor het platform en kun je aan de slag! Ook ontvang je automatisch een btw-factuur per mail.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X