fbpx

 

Het Femmely Membership

Wil jij je verbinden met gelijkgestemde vrouwen en elkaar naar the next level tillen? Wil jij leren over online marketing en hoe je meer mensen kunt bereiken? Join the Femmely!

Je krijgt dan toegang tot het online platform zodat je gelijk met andere vrouwen kunt connecten. Vanaf medio januari zullen er ook verschillende (online) marketing trainingen te vinden zijn binnen het platform.

Het online platform is een plek waar jij andere vrouwen leert kennen, elkaar vragen kunt stellen, samenwerkingen kunt aangaan én waar je praktische tips krijgt over hoe je met online marketing jouw ideale doelgroep kunt bereiken. Dit alles zodat we met zijn allen nog veel meer mensen kunnen bereiken en de wereld een stukje mooier te maken.

Waarom zou je je aan willen melden?

 

  • Je kunt direct gebruik maken van het platform
  • Je komt in een groep gelijkgestemde vrouwen terecht
  • Je leert hoe je je missie grootser kun leven
  • Je kunt van andere vrouwen veel leren op het gebied van persoonlijke/spirituele ontwikkeling 

En specifiek voor degenen die al ondernemen:

  • Je leert hoe je je doelgroep bereikt
  • Je kunt jouw events en workshops plaatsen
  • Je kunt samenwerkingen aangaan
  • Je kunt jouw eigen training plaatsen

Probeer Femmely voor €1!

Yes, je leest het goed: De eerste maand als Femmely member betaal je maar €1. Femmely 2.0 start op 1 december en vanaf dan zal je eerste maand ingaan. Als je je nu al aanmeldt, krijg je wel direct toegang tot de online community zodat je alvast je profiel kunt invullen en kennis kunt maken met de andere Femmely members.

Het maand- of kwartaalbedrag wordt zonder opzegging iedere periode opnieuw afgeschreven.
Na de eerste periode is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. Zie ook de Algemene Voorwaarden

Wat anderen zeggen over Femmely

Onwijs mooi initiatief! Ik ben super blij dat ik deel uit maak van dit platform waar zoveel inspiratie en kennis met elkaar gedeeld wordt.

Tess Jamdagni

Lindsey is de perfecte persoon om mensen bij elkaar te brengen. Ze is super inventief en dit platform is geen uitzondering! Ik vind het een super fijn platform om in contact te komen met vrouwen in dezelfde richting werken maar meer eigenlijk nog die allemaal met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Lindsey zelf is een goede online marketeer dus ook een fijne manier om van haar te kunnen leren via dit platform!

Lisa Eggen

ETIC

Geweldig trots om ambassadeur te zijn van dit gloednieuwe online platform. een netwerk van topvrouwen met een vracht aan kennis en ervaring om te delen, te vragen, uit te putten! We zijn er om elkaar te helpen en op te tillen en te groeien en te steunen. Wat is er mooier dan dat! Waardevol.

 

Dank Lindsey voor je knowhow je creativiteit en je inzet.

Martine Hamstra

Eigen Weg Doel Bewust

Femmely Membership

Heb jij zin om samen te groeien en elkaar te versterken in al het moois wat wij doen? Meld je dan nu aan en probeer Femmely de eerste maand voor maar €1! 

Femmely Members tot nu toe

Veelgestelde vragen

 

Pas ik binnen deze Femmely?

Wanneer jij een dikke JA voelt als je alles hebt gelezen hier, dan pas je zeker binnen onze Femmely. Veel Femmely members zijn bijvoorbeeld yogateacher, coach, mindfulness trainer of HSP expert. Maar wanneer je dit (nog) niet bent, ben je ook zeker welkom binnen onze Femmely en je te verbinden aan andere inspirerende vrouwen.

Ik ben (nog) geen ondernemer. Kan ik mij aanmelden?

Absoluut! Binnen Femmely kun je veel leren op het gebied van persoonlijke/spirituele ontwikkeling en wordt het misschien ook duidelijker hoe jij je missie kunt gaan leven. Het mooie van Femmely is dat iedere vrouw binnen het platform ergens anders ‘staat’, maar dat we allemaal iets van elkaar kunnen leren om weer een volgende stap te zetten.

Hoe meld ik mij aan?

Via deze link kun je je aanmelden. Na het invullen van je gegevens en het voltooien van de betaling, ontvang je binnen enkele minuten je inloggegevens voor het platform en kun je aan de slag! Ook ontvang je automatisch een btw-factuur per mail.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X