fbpx

[Online training]

Adverteren op Facebook en Instagram

Leer alles over hoe je een écht succesvolle campagne draait!

Wist je dat Adverteren op Facebook en Instagram één van de meest effectieve en goedkoopste manieren is als het gaat om adverteren? Dat het – wanneer je het op de juiste manier inzet – écht kan zorgen voor meer klanten? 

Toch wordt deze manier van adverteren vaak nog niet optimaal ingezet. Zonde! Hier valt nog zo veel te behalen. Want hoe tof zou het zijn als jij de skills beheerst om succesvolle Facebook/Instagram advertenties op te zetten die niet alleen maar geld kosten maar ook daadwerkelijk geld opleveren?! En nee, het is echt niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Je hebt alleen de juiste kennis nodig. 

13 december 2019

10:00-12:30 | via Zoom!

€147 €47

 

Hier wil je bij zijn als je:

  • Wilt leren hoe je Facebook/Instagram advertenties succesvol in kunt zetten
  • In gemak een constante stroom aan (potentiële) klanten wilt aantrekken
  • Er klaar voor bent om meer mensen te helpen met jouw kunde, jouw gift

  • Inzicht wilt krijgen in de resultaten van jouw campagnes en hoe je deze kunt verbeteren
  • Er klaar voor bent om zichtbaar(der) te worden bij jouw doelgroep
  • Wilt dat je advertenties geld op gaan leveren in plaats van alleen maar geld kosten

Waarom geef ik deze training?

Ik heb al zo’n 10 jaar ervaring binnen online marketing, waarvan de laatste 1,5 jaar als ondernemer. Als online marketing specialist weet ik als geen ander hoe ik kan zorgen voor meer klanten en omzet en hier heb ik dan ook al veel verschillende bedrijven en ondernemers bij geholpen.

Het werken met Facebook/Instagram advertenties vind ik fascinerend omdat ik hiermee heel specifiek een doelgroep kan bereiken tegen relatief lage kosten én heel snel resultaten kan zien.

Ik vind het onwijs leuk om deze kennis door te geven en om te zorgen dat veel meer mensen met succes en plezier Facebook/Instagram advertenties gaan inzetten.

Lees hier meer over mij   

Waarom online?

Deze training geef ik normaal live in Amsterdam of Utrecht, maar deze keer houd ik de training als een soort pilot online. Hierdoor kan ik de prijs laag houden, kan iedereen de training thuis volgen én kan de ik training opnemen zodat de deelnemers het later nog eens kunnen bekijken.

Dus wil jij leren hoe je:

  • De Facebook Adsmanager gebruikt?
  • Een succesvolle advertentiestrategie maakt?
  • Facebook/Insta ads gebruikt in je funnel?
  • Jouw eigen campagne live zet?
  • Jouw campagnes optimaliseert?
  • Berekent of jouw campagne succesvol is?
  • Verschillende doelgroepen test?

EN  hoe je met behulp van Facebook/Instagram advertenties waarde biedt aan jouw doelgroep, je mailinglist eenvoudig vergroot (geautomatiseerd), meer klanten aantrekt en daarmee dus meer geld verdient?

Zorg dan zeker dat je erbij bent!

Jouw ticket is inclusief:

– Stap-voor-stap training t.w.v. €57.
Deze training kun je in je eigen tijd volgen en is ook online. Ik neem je in deze training mee in de Adsmanager, zodat je zelf je eigen campagnes van A tot Z op kunt zetten én optimaliseren. De training krijgt in december/januari een flinke update, omdat de Adsmanager gaat veranderen. 

– Een fikse korting op een FB ads check
Je betaalt maar €47 i.p.v. €75. Ik check jouw campagne en laat je vervolgens weten hoe je dit kunt optimaliseren voor het allerbeste resultaat

– Replay van de training
Ja, je leest het goed: ik neem de training op en je kunt de hele training op een later moment nog eens terugkijken!

 

Kan ik je nu nog ergens bij helpen?
Twijfel je misschien of de training iets voor jou is? Je mag mij altijd even een berichtje sturen (lindsey@wearefemmely.nl), zodat we samen kunnen kijken of deze training op dit moment bij jou past.

Wat anderen zeggen over Femmely

Onwijs mooi initiatief! Ik ben super blij dat ik deel uit maak van dit platform waar zoveel inspiratie en kennis met elkaar gedeeld wordt.

Tess Jamdagni

Lindsey is de perfecte persoon om mensen bij elkaar te brengen. Ze is super inventief en dit platform is geen uitzondering! Ik vind het een super fijn platform om in contact te komen met vrouwen in dezelfde richting werken maar meer eigenlijk nog die allemaal met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Lindsey zelf is een goede online marketeer dus ook een fijne manier om van haar te kunnen leren via dit platform!

Lisa Eggen

ETIC

Geweldig trots om ambassadeur te zijn van dit gloednieuwe online platform. een netwerk van topvrouwen met een vracht aan kennis en ervaring om te delen, te vragen, uit te putten! We zijn er om elkaar te helpen en op te tillen en te groeien en te steunen. Wat is er mooier dan dat! Waardevol.

 

Dank Lindsey voor je knowhow je creativiteit en je inzet.

Martine Hamstra

Eigen Weg Doel Bewust

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor vrouwen die bijvoorbeeld yogateacher, coach, lifestyle expert of healer zijn. Vrouwen die de wereld mooier willen maken én daar geld mee willen verdienen.

Heb ik veel technische kennis nodig?

Het is heel handig om al wat ervaring te hebben, maar dit is niet per se nodig. Wel wil ik je aanraden om de online training eerst te volgen (alle info ontvang je per mail, nadat je besteld hebt).

Heb ik een groot budget nodig om te kunnen adverteren?

Nee, zeker niet! Adverteren kan al vanaf €1 per dag en dit kun je zelf instellen. Ik leer je vooral manieren om te berekenen hoe veel een campagne heeft gekost en hoe veel het heeft opgeleverd. Ik ga je echter niet vertellen hoe veel budget je zou ‘moeten’ inzetten, omdat dit van heel veel factoren afhankelijk is.

Kan ik dit niet beter uitbesteden?

Het uitbesteden van Facebook/Instagram Advertising kan inderdaad een heel goed idee zijn, maar hier zit ook een groot kostenplaatje aan.

Het zelf leren van hoe je succesvolle campagnes draait kost wel even wat moeite, maar je kunt de opgedane kennis op de lange termijn blijven gebruiken.

Tijdens de training leer je dat het helemaal niet zo lastig is om succesvolle campagnes te maken en ga je het misschien nog wel leuk vinden ook 😉

Kan ik de training op een ander moment volgen?

Ik denk dat het fijn is als je er live bij kunt zijn, maar je kunt de training eventueel ook later volgen. De training wordt namelijk opgenomen!

Wanneer is de volgende training?

Er zal zeker een volgende training komen, maar wanneer dat weet ik nog niet.

Je mag mij ook een mail sturen (lindsey@wearefemmely.nl), dan laat ik het je weten wanneer er weer een volgende training is!

 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur gerust een mail naar lindsey@wearefemmely.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Gratis e-book: 7 tips om moeiteloos en consistent content te maken

Wanneer je dit e-book download, ontvang je ook gratis tips en inspiratie in je mailbox - maximaal 1x per week. Ik houd niet van spam en ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je download, je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mail.

X